slide03.jpg
Novinky
Slevomat akce začíná
06. 10. 2017 -

Dovolte abych Vám představil právě dnes spuštěnou akci. Vánoce se blíží a Vy byste neměli promarnit šanci jak ušetřit za focení. Na slevovém portálu Slevomat právě nabízíme bezkonkurenční cenu za Malou sérii za 599,-Kč nebo Střední sérii za 1.199,-Kč. Tyto ceny platí pouze s platným voucherem zakoupeným prostřednictvím Slevomatu. Neváhejte proto a zakupte si jej.

číst celé...
Všechny novinky
Kde najdete fotoateliér

 



Fotograf - Petr Čihák
Tř. 1. máje 97/25
460 01 LIBEREC III
budova Finančního úřadu v 5.podlaží


+ 420 723 279 113


info@petr-cihak.cz

facebook.com/fotoatelier.liberec
g+ google plus
Provozní doba
Pondělí
dle objednávky
Úterý
dle objednávky
Středa
dle objednávky
Čtvrtek
dle objednávky
Pátek
dle objednávky
Sobota dle objednávky
Neděle NEFOTÍME !!!

Hodnocení klientů

Hodnocení je staženo ze serveru: sluzby.cz

Lenka Fišerová, Liberec - 20.07.2012

Pana Čiháka jsme si vybrali náhodou k focení našeho svatebního obřadu. Nejsme žádnými modely, přesto pan Čihák dokázal vykouzlit svým fotoaparátem ůžasné fotky. Díky jeho přístupu bylo fotografování s ním velmi příjemné. Určitě doporučujeme. Lenka a Milan Fišerovi.

 


Šárka Laurinová, Sychrov - 31.03.2012

 

Pan Čihák nás zvěčnil na rodinných fotografiích, ze kterých jsme všichni velmi nadšeni. Jak já s manželem, tak zbytek rodiny i přátelé. Jelikož naší dceři je pouhých 19 měsíců a focení jsem se obávala, tak pan Čihák si s ní krásně poradil. Je to moc milý a šikovný pán. Děkujeme, mohu jen doporučit!


Iveta Košková, Liberec - 29.02.2012

Nechali jsme si od pana Čiháka nafotit rodinné fotografie a naší dvouletou dcerku. Všechno proběhlo na jedničku, pan Čihák nám dal několik rad a nápadů, jak by mohly fotografie vypadat, zaslal nám i instrukce předem, co je dobré vzít si s sebou na focení, sladit oblečení a podobně. Při focení se projevil jako naprostý profesionál, panovala skvělá, uvolněná nálada - cítili jsme se perfektně a myslím, že to bylo vidět i na fotografiích. Dále musím pochválit skvělý přístup k naší dcerce. S fotkami jsme naprosto spokojení, dokonce jsme dostali na CD víc fotografií než jsme měli zaplaceno! Až budeme potřebovat krásné, profesionální snímky, tak určitě vyhledáme pana Čiháka. Vřele ho doporučuji!


Kateřina Peterková, Praha - 22.02.2012

I já hodnotím pana Čiháka, který fotil náš svatební den, velice pozitivně. S jeho přístupem jsme byli maximálně spokojeni. Předem se s námi sešel, prošli jsme místa focení, nafotili zkušební fotografie aby samotné svatební focení proběhlo bez zmatků. Pan Čihák byl velice milý, ochotný a profesionální a fotky ze svatby máme opravdu nádherné. Určitě doporučuji!


Michal Hipman, Praha - 20.02.2012

Služby pana Čiháka jsem využil při narozeninové oslavě v hotelu na vrcholu romantického Ještědu. Pan Čihák dodržel přesně všechny dohodnuté podmínky, za příznivou cenu pořídil výbornou fotodokumentaci z oslavy a druhý den ráno doručil osobně několik hotových fotografií do hotelu Ještěd. Pan Čihák má profesionální přístup, oplývá ochotou a laskavostí. Mohu ho všem, kteří potřebují zachytit a zvěčnit některé okamžiky svého života, vřele doporučit. Pokud se vydáte na vrchol Ještědu oslavit nějakou významnou životní událost a nechcete si ji narušit vlastním zaneprázdněním z důvodu fotografování, pak nezapomeňte na pana Čiháka v Liberci!


Radka Svobodová, Turnov - 19.02.2012

Pana Čiháka jsem si zvolila na základě doporučení a musím říci, že to byl dobrý výběr! Svatební fotografie se velmi líbí. Jsem ráda, že jsme zvolili právě jeho, protože nám maximálně vyšel vstříc a respektoval naše představy. Vše působí přirozeně. A proto i já mohu vřele doporučit dál.


Hauftová Jana, Český Dub - 18.02.2012

Focení s panem Čihákem musím hodnotit na výbornou. Jeho profesionální práce a lidský přístup je značně na fotografiích vidět. Nechali jsme si fotit naší svatbu a jsme nadmíru spokojeni. Doporučujeme.


Eva Koutová, Liberec - 17.02.2012

Přidávám jenom samou chválu, zažila jsem nejen focení své vlastní svatby, ale spousty dalších, které jsem "dohodila" a všechno bylo na špičkové úrovni. Pan fotograf je šikovný, kreativní, ochotný naslouchat (což je u fotografů vzácnost) a hlavně flexibilní - vždy se dá domluvit přesně na tom, co si přejete! Jestliže chcete celoživotní vzpomínku na krásné okamžiky a spoustu zábavy při focení, tak jste si vybrali správně.


Adéla Gážiová, Hodkovice nad Mohelkou - 15.02.2012

Práce s panem fotografem Čihákem dopadla k mému překvapení na jedničku. Jelikož jsem dle mého názoru absolutně nefotogenická, předpokládala jsem, že ze svatebního balíčku vybereme jen s těží pár fotografií, ale opak je pravdou! Fotografie jsou překrásné, dokonce jsme pana fotografa navštívili asi měsíc po svatbě v ateliéru a nafotili další fotečky. Ty byly tvořeny podle mých představ a dopadly úžasně! Jediné co mě mrzí je, že jsme nesehnali pana fotografa již při narození našeho syna, mohli jsme mít další překrásné fotografie. Přeji všem budoucím zákazníkům a zákaznicím pana fotografa Čiháka hezký den, s pozdravem Gážiovi.


Kristýna VACKOVÁ, Liberec - 15.02.2012

Jsem velice ráda, že to byl právě pan fotograf Petr Čihák, který nám "zvěčnil" náš svatební den. Přála jsem si, aby bylo focení po celý den pohodové a pro nás všechny příjemné. Všechno tohle se mi splnilo a navíc vznikly opravdu hezké a nápadité fotky, ke kterým se od té doby ráda vracím. Líbilo se mi, že jsme si dva týdny před svatbou zkusily fotky "nanečisto v civilu" a domluvili jsme se společně na tom, jak bychom si focení představovali. Jednání s panem fotografem bylo vždycky příjemné a určitě ho v budoucnu zase rádi oslovíme. Kristýna a Petr Vackovi


Lenka KRAUSOVÁ, Frýdlant v Čechách - 14.02.2012

Nechala jsem se nafotit jako těhulka. Foceníčko si nemůžu po všech stránkách vynachválit. Lidský a přesto profesionální přístup, předem vyjednané podmínky, plno nápadů do kterých jsem mohla vstupovat, nikam se nespěchalo, pohodová atmosféra, příjemná spolupráce a cenově velmi přijatelné. Díky tomuto všemu vznikly nádherný a vysoce kvalitní fotky - prostě památka na celý život, které každý obdivuje. Až moje dvojčátka povyrostou, tak se zase svěřím jedině do rukou pana Čiháka a už teď se na to moc těším. Vřele doporučuji.


Martina ŠUBRTOVÁ, Liberec - 13.02.2012

Mohu přidat jen výbornou recenzi. Služby na vysoké úrovni. Velmi příjemné vystupování. Cenné rady při pořizování fotografií. Fotografie krásné, promyšlené do detailu. Majitel ateliéru s námi předem projednával naši představu o svatebních fotografií, poradil vhodné exteriéry i interiéry. Naše svatební fotografie jsou úžasné - nejen díky nevěstě a ženichovi, ale zejména díky profesionální práci pana Čiháka.

© 2013-2017 - Petr Čihák | Všechna práva vyhrazena
Vytvořila společnost